Choose language:
EnglishSvenskaEspañolDeutschNorsk

SANA Evolution grundades i Sverige 2011 av Frida Fagerdahl och Tony Fagerdahl.

Frida Fagerdahl

Leg. Läkare, produkt och kvalitetsansvarig.
Frida Fagerdahl är utbildad läkare och har specialiserat sig inom näringslära och olika alternativa behandlingsmetoder. Hon har dessutom utbildning inom human behavior, KBT/MI, Mindfulness, stresshantering och massage. Bredvid arbetet som läkare har hon jobbat med barndans riktat mot träningscenter, babymassage och akupunktur. Hon har jobbat ihop med svenska Folkhälsoinstitutet där föremålet var att implementera livsstilsarbete i sjukvården i Sverige.
Frida är nu produkt- och kvalitetsansvarig på SANA Evolution. Hon ser till att all kunskap SANA förmedlar är baserat på vetenskaplig forskning. Hon ger medicinsk support för SANA Evolutions samarbetspartners.

Product Manager
Frida Fagerdahl
frida.fagerdahl@gmail.com
+46 723 50 33 26

Tony Fagerdahl

Försäljningschef, föreläsare och utbildare.
Tony Fagerdahl är utbildat inom näringslära, träningslära och sälj. Han har ca 18 års erfarenhet av att jobba med livsstilsförändring. Han har idrottat på elitnivå och därigenom sett kostens betydelse för att uppnå resultat.
Tony har jobbat mot träningscenter, företagshälsovård, elitidrottare, idrottsföreningar med både barn och vuxna, skolor, diabetikerförbundet, sjukvården härunder speciellt svåra fall med anorexia och ADHD samt utbildat läkare och sjuksköterskor i livsstilsrelaterade frågor.
Tony är nu försäljningschef på SANA Evolution. Han är den som stöttar SANA Evolutions samarbetspartners i frågor kring försäljning, lönsamhet och uppbyggnad.

Sales Manager
Tony Fagerdahl
tony.fagerdahl@gmail.com
+46 723 50 33 27

Linda Bengtsson

Lic. kostrådgivare, Lic. Eliko personlig tränare, strength coach level 1 och 3D-tränare.

 

Elin Borg

 

Sana Göteborg

Ann-Christin Nordlöf Forsberg

0706-380212 eller anki.forsberg@sanaevolution.com

eller boka via www.bokadirekt.se.

Göteborg/Mölnlycke i Hello Gorgeous lokaler, Biblioteksgatan 5 i Mölnlycke